Over mij

DNG_7037_update

Mijn naam is Ilse Fernandez. Voedingscoach en eigenaresse van Slim & Pure. Slim & Pure
staat voor een pure en gezonde levensstijl! Puur en eerlijk!

Mijn passie is om mensen te helpen in het creëren van een gezondere levensstijl. Weer fit en energiek zijn, in een gezond lichaam!

Steeds meer mensen zijn bezig met hun gezondheid. Maar door alle meningen, de vele discussies en diëten, weten ze vaak niet meer hoe en waar ze moeten beginnen. Ik begeleid volwassenen en kinderen hun doel te bereiken op een manier die bij hen past. Slim & Pure is geen dieet! Slim & Pure is een verandering van levensstijl, zodat je behaalde doel ook blijvend is. Een dieet is meestal maar van korte duur en wanneer je daar mee stopt, val je snel weer terug in je oude patroon. Met Slim & Pure gaat dat anders. Een verandering van levensstijl is namelijk blijvend.

Of je nu wil afvallen of juist wil aankomen, gezonder wil leven of je energieker wil voelen. Deze verandering van levensstijl zal je hier zeker bij helpen. Daarnaast zou Slim & Pure uitkomst kunnen bieden bij huidproblemen, hoge bloeddruk, darmklachten etc.

Met Slim & Pure help ik je met de juiste begeleiding, advies, recepten en voedingsschema’s om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Zodat jij je weer energiek voelt en lekker in je vel zit!

 

Don’t worry
Be healthy!