Visie

 

Slim & Pure   |  for a healthy lifestyle

Iedereen wil graag gezond, fit en energiek zijn. Je zelfverzekerd voelen en lekker in je vel zitten. Maar wanneer voel je je nu gezond en gelukkig? Op internet en in de media hoor en lees je veel tegenstrijdige verhalen. Erg verwarrend.  Anders gaan eten is vaak niet voldoende. Het is een totaalplaatje van gezonde voeding, beweging maar vooral ook genieten! Niet alleen een gezond voedingspatroon maar een gezonde levensstijl dus! Gezond eten en meer bewegen. Het klinkt zo simpel. Maar vaak kunnen mensen het niet alleen omdat het om een totaalverandering van levensstijl gaat. Heb je een houvast, een stok achter de deur nodig, zodat jij je doel op een gezonde en blijvende manier behaalt? Ik help je daar graag bij! Op deze site kun je inspirerende recepten en blogs vinden. Zo hoop ik je te kunnen motiveren en inspireren. Heb je hier misschien niet voldoende steun aan, dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen en help ik je graag met begeleiding.

Visie

Teveel eten en kiezen voor verkeerde voeding kan onderdeel worden van ons gedrag. We zijn ons er vaak niet bewust van en denken dat we gezond leven. Door eens stil te staan en kritisch en bewust te kijken naar je voedingspatroon kom je al snel tot de conclusie dat het niet altijd zo gezond is als je misschien denkt. Met diëten boek je vaak wel resultaat. Maar dit is meestal maar van korte duur. Een dieet is niet om levenslang vol te houden. Dus wanneer het dieet stopt, ben je snel geneigd om terug te vallen in je oude patroon. En je raad het al.. Het befaamde jojo-effect komt in je leven. Daar wordt je vaak niet gelukkiger van. En dat wil je natuurlijk niet. Ik help graag je te begeleiden om je inzicht te geven, bewust te worden en handvatten te geven hoe jij van zo’n gezond patroon een blijvend, structureel gezonde levensstijl kunt maken. Samen zoeken we naar een balans, een patroon wat bij jou past. Met mijn advies, tips, recepten, voedingsschema’s, motivatie en coaching kun jij jouw gezonde levensstijl creëren en ook behouden. Weer fit, slank en energiek zijn en genieten in een gezond lichaam.

Ik werk met producten die eerlijk en puur zijn. Zonder gekke en onnodige toevoegingen. Geen pakjes en zakjes. Zoveel mogelijk voedingsproducten die de natuur ons geeft. In mijn voedingsschema’s en recepten zijn deze producten terug te vinden. Ze zijn niet alleen puur, eerlijk en gezond. Maar ook nog eens lekker! Want genieten van eten is erg belangrijk! Maar dan wel op een gezonde en voedzame manier, met voedingstoffen die belangrijk zijn voor je lichaam! Want een gezond lichaam staat voorop!

Of je nu wil afvallen, meer energie wil of op zoek bent naar meer bewustwording op het gebied van voeding. Ik ga samen met jou een plan opstellen om een gezonde levensstijl te realiseren. Een plan geschikt voor jou, zodat jij je doel behaalt en vast blijft houden. Mijn begeleiding en advies is altijd persoonlijk en op maat!