Over Slim & Pure

Mijn naam is Ilse Fernandez.

DNG_7372

Sinds mijn vroege jeugd ben ik al bezig geweest met voeding. Als kind had ik de aanleg om sneller aan te komen. Zo kwam ik op jonge leeftijd al in contact met diëten maar ben gelukkig al weer een hele poos geleden tot het inzicht gekomen dat dit niet de oplossing is. Het befaamde jojo-effect bleef me maar achtervolgen. Heel frustrerend! Ik wilde ook gewoon lekker kunnen genieten zonder meteen bang te hoeven zijn dat de kilo’s er vervolgens weer aanvlogen.

De motivatie om mijn lichaam weer gezond te maken en om van het jojo-effect af te komen werd pas echt concreet toen ik  te horen kreeg dat ik een spastische darm had. Weer lekker energiek en fit zijn was alles wat ik wilde. Ik gooide het roer volledig om. Geen crash diëten meer voor mij maar mijn lichaam voeden met voeding waar mijn lichaam echt iets aan heeft.

Voor mezelf ben ik gaan ontdekken waar mijn darmen en dus mijn hele lichaam goed op reageerde, en op welke voeding niet. Steeds duidelijker werd het me tijdens deze zoektocht dat heel veel van het voedsel dat wij eten helemaal niet zo eerlijk en gezond is. Hierdoor begon ik er in de keuken flink op los te experimenteren. Ik wilde weten wat ik in mijn mond stopte en maakte daarom zoveel mogelijk zelf. Om zonder toevoegingen van e-nummers, zo eerlijk en puur mogelijk, op een verantwoorde manier te kunnen genieten. In de loop der jaren heb ik zo een voedingspatroon ontwikkeld waar ik me goed bij voel en wat mij past.

Om fit te zijn is gezonde voeding erg belangrijk, maar om optimaal fit te zijn hoort bewegen daar ook bij. Sport was nooit zo mijn ding. Hardlopen deed ik wel, maar daar hield het dan ook wel bij op. Ook qua sport heb ik van alles geprobeerd maar niets hield ik echt lang vol. Sport zag ik meer als een moetje dan als plezier.

Ik heb gezocht en zo ben ik in 2013 begonnen met boksen. Boksen doe ik nu nog steeds met heel veel plezier! Eindelijk heb ik een sport gevonden waar ik echt plezier aan beleef en het daardoor ook volhoud. Absoluut geen straf. Het is belangrijk dat je iets doet wat bij je past.
Door de gezonde voeding en beweging voel ik me nu fit en zit weer vol energie!

Doordat gezonde voeding mijn passie is heb ik in 2012 besloten om de opleiding gewichtsconsulent te volgen. Na het behalen van mijn diploma ben ik daarom direct mijn eigen bedrijfje gestart: Slim & Pure. Mijn kennis wil ik nu graag delen om zo andere mensen te helpen die vast zitten in hun huidige voedingspatroon en levensstijl.

Slim & Pure is geen dieet maar begeleiding in verandering van levensstijl. Ik kan je helpen om de juiste aanpassingen te maken in je huidige voedingspatroon. Zo voorkom je het jojo-effect en voel jij je snel fitter en gezonder. Slim & Pure staat voor een pure & gezonde levensstijl met eerlijke voeding. Geen pakjes, zakjes, shakes en andere hulpmiddelen. Echt eten komt niet uit de fabriek. Het is puur en onbewerkt.

Op internet en in andere media is vaak zo veel informatie te vinden over gezonde voeding dat het soms moeilijk kan zijn om door de bomen het bos nog te zien. Kun jij hulp gebruiken om een weg te vinden in deze jungle?

Slim & Pure begeleidt je hier graag in met advies op maat, persoonlijke voedingsschema’s en lekkere recepten. Samen gaan we nauwkeurig kijken naar je voeding en levensstijl om zo voor jou een haalbaar doel neer te zetten.

Slim & Pure
Coaching op maat!