Mini chococake

Recepten  /   /  By ilse fernandez

Nodig:
50 g amandelmeel
1 el kokosmeel
50 g dadels
1 kleine banaan
2 eieren
2 a 3 el rauwe cacao
1 tl kardemom
1 tl wijnsteenbakpoeder
evt. 1 el ahornsiroop, voor als je het nog zoeter wil
Benodigdheden:
cakeblikje 12×4 cm
blender/staafmixer

Aan de slag:
Verwarm de oven op 175 graden.
Mix alle ingrediënten tot een beslag in een blender of met een staafmixer.
Giet het beslag in een mini bakblikje.
Zet dit voor ongeveer 30 minuten in de oven. Check met een cocktailprikker of de cake gaar is van binnen. Wanneer je de prikker erin prikt en er schoon uitkomt, is de cake gaar.

Related Posts

Een ontbijtje dat eigenlijk te mooi is om op te eten… Jup, dat zijn de smoothiebowls! Scrol maar...

Van bananenbrood krijg ik nooit genoeg! Ik vind het lekker als tussendoortje, maar het kan ook...

Nog even een winters soepje! Ook al is het bijna lente, het is toch guur en koud! Daarom is het...

Leave a Reply