Mini chococake

Recepten  /   /  By ilse fernandez

Nodig:
50 g amandelmeel
1 el kokosmeel
50 g dadels
1 kleine banaan
2 eieren
2 a 3 el rauwe cacao
1 tl kardemom
1 tl wijnsteenbakpoeder
evt. 1 el ahornsiroop, voor als je het nog zoeter wil
Benodigdheden:
cakeblikje 12×4 cm
blender/staafmixer

Aan de slag:
Verwarm de oven op 175 graden.
Mix alle ingrediënten tot een beslag in een blender of met een staafmixer.
Giet het beslag in een mini bakblikje.
Zet dit voor ongeveer 30 minuten in de oven. Check met een cocktailprikker of de cake gaar is van binnen. Wanneer je de prikker erin prikt en er schoon uitkomt, is de cake gaar.

Related Posts

2 x Valentijn cakejes met roze kokos crème 14 februari, Valentijnsdag! Wij doen er hier thuis...

Healthy oat-almond cookies Voor Loli maak ik regelmatig blissballs (“balletjes” zoals Loli ze noemt)...

Toetje of ontbijt?! Het kan gewoon allebei! Deze chocomousse is zo lekker en nog voedzaam ook! Er...

Leave a Reply