Food Fotografie

 

Naast voedingscoach lever ik ook foodfoto’s voor bedrijven. Zo maak ik recepten voor verschillende sites en ben ik “ghost blogger” bij Bodie Boost. Hiervoor werk ik recepten uit en verzorg ik de foodfotografie.

Daarnaast heb ik zelf de fotografie van mijn boek gedaan. Alle foodfoto’s die daar instaan heb ik gemaakt. Tijdens het maken van mijn boek is tevens mijn passie voor foodfotografie ontstaan en is mijn hobby uitgegroeid tot onderdeel van mijn werk. Ik vond dit zo leuk, dat ik hier meer mee wilde gaan doen.
Ik ben zelf aan de slag gegaan en elke dag probeerde ik weer nieuwe dingen uit om mijn foodfoto’s nog mooier te maken.
Naast dat ik mezelf veel heb aangeleerd vond ik dat een foodstyling en fotografie curcus een mooie aanvulling zou zijn. Ik besloot dan ook om deze volgen bij Lucie Beck, in Utrecht. Erg leerzaam en een fijne, mooie aanvulling! Hierdoor kan mijn werk nog beter uitvoeren.

Wil jij voor jouw bedrijf graag mooie, frisse foodfoto’s? Ben je misschien zelf al aan de slag gegaan, maar lukt het je maar niet om dat lekkere gerecht er ook echt lekker uit te laten zien op een foto? Ik help je graag!

Bekijk mijn foodfoto’s eens rustig hierboven in de slider. Wie weet zit er ook iets voor jou tussen wat je aanspreekt?

Spreekt het je aan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op! Er zijn verschillende mogelijkheden.